Vinn 1000 kr! Den lokala handelns dag

Modevisning och UF-marknad

Lördagen den 29 april är det Den lokala handelns dag. Det uppmärksammar vi genom att bjuda in till både UF-marknad och modevisning i Flaggenhuset på andra våningen. Dessutom kommer någon i publiken vinna ett presentkort värt 1000 kr. Detta vill ni inte missa. Varmt välkomna!

UF-marknad

Elever från Fria Läroverken och Vägga Gymnasieskola som driver UF-företag dukar upp sina produkter till försäljning. Öppet 10-13, på andra våningen i Flaggenhuset.

Modevisning

Vårens härliga modevisning är här. Med start kl 11 på andra våningen i Flaggenhuset visar vi kläder för både dam, herr och barn, samt även blommor och smycken.

Medverkande: Kappahl, Karl-Oskar & Kristina, Sjöbergs, Lindex, Dressmann, Synsam, Garment, Ninnis Flora, Specsavers, Wallenbergs, Frembergs Guldsmedja, Smarteyes, Mörrums Blommor, Intersport, Cubus, As time goes by, & Moas Blommor.

Vinn 1000 kr!

I samband med modevisningen kommer vi att tävla ut ett presentkort värt 1000 kr. Ett presentkort som man kan använda i 65 olika verksamheter här i Karlshamns kommun. För att ha chans att vinna behöver man vara närvarande vid modevisningen och vara uppmärksam på vad som sägs på scen. Vinsten delas ut direkt på plats.

Varmt välkomna till en riktigt härlig shoppinglördag!