Fullserviceföretag inom reklamproduktion

Maxi Reklam grundades 1983 i Karlshamn som ett skylt- och screentrycksföretag.  Vi var ett av de första tryckerierna i Europa att arbeta med den digitala tekniken. Dock har vi som ett av få tryckerier behållit våra två screentrycks-linjer för att kunna möta alla behov. Screentrycket har fortfarande unika egenskaper som inte digitaltrycket kan tillgodose. Tillsammans med screentrycket stoltserar vi med fem digitala printrar samt ett planbord för konturskärning. – Detta gör oss till ett av Sveriges mest kompletta tryckerier.

Idag producerar vi det mesta, bland annat – banderoller, displaysystem, asfaltsreklam, led-tavlor, fönsterdekor, vepor, broschyrställ, fasadflaggor, markskyltar, ljuslådor, bil- och lastbilsdekor, affischer, roll-ups, informations och varningsskyltar, förpackningslösningar. Ingenting är omöjligt – tillsammans tar vi fram lösningar.

Nyhet Digital Signage

Vårt koncept är enkelt – En skärm med touch direktkoppling till internet. (dator ingår) eller att användas med USB sticka. Du styr själv innehållet.  Skärmen kan användas som digital rollup, som webbutik, för mäklare eller för att göra undersökningar. Endast fantasin sätter gränser. Finns i många storlekar och utförande. Välkommen att kontakta oss för offert.

Du hittar oss på: Boktryckargatan 1