Upplev julen i Karlshamn

Karlshamns Handel och många andra aktörer arrangerar mängder med julaktiviteter i december.

Vinn 10 000 kr!

Förra årets utdelning blev en succé och därför vill vi såklart göra likadant i år. När du handlar hos våra medlemmar får du ett stämpelkort, som för varje 200 kr fylls på med en ny stämpel. Handlar du för 650 kr får du alltså 3 stämplar. Som mest kan du få 6 stämplar (dvs ett fullt kort). Söndagen den 17 december samlar vi in stämpelkorten på Karlshamns torg kl 14-15. Julfinalen och den aktivitet som vi kallar Julkul där utdelningen äger rum börjar på scen kl 15 och då måste du vara på plats för att kunna vinna. Julkul avslutas ca kl 16. Mer info om Idolframträdandet på Julkul finns längre ner på sidan.

Julmarknad med Lottakåren

Lördagen den 2 december bjuder Lottakåren in till Julmarknad i Folkets Hus, på andra våningen med start kl 10.

Julmarknad med Karlshamns Sjöscoutkår

Traditionsenlig julmarknad på Karlshamns torg med många försäljningsbodar söndagen den 3 december. Till försäljning finns bland annat korv med bröd, brända mandlar, lax- och kaklotteri och glögg samt egentillverkade juldekorationer. Tomteparaden avgår kl 13 och dans kring granen är kl 15. Brandkåren har även lovat vara på plats.

Stämningsfull julskyltning i butikerna 3 dec

Butikerna i Karlshamns centrum har julskyltning den 1 advent, 3 december. Då är det extra mysigt och stämningsfullt. Tomtekvartetten bjuder på julmusik ute på gator och torg. Tomten är på besök i Riggen för att prata med barnen och lyssna in deras önskningar.

Tomten kommer på besök

Lördagar och söndagar kl 12-14 finns tomten på plats för att träffa barnen. Det går bra att lämna sin önskelista och ta en bild tillsammans med tomten.

2-3 december i Affärshuset Riggen,
9-10 december i Citygallerian,
16-17 december i Affärshuset Riggen.

Musikskolan spelar

Fredagen den 8 december kl 16:30 spelar Blåsbusarna i Citygallerian vid granen.

Barnaktiviteter 9-10 dec i Citygallerian

Lördagen den 9 december kommer det vara olika tävlingar för barn.
Söndagen den 10 december kan alla barn skapa eget julpyssel
Vid båda dessa tillfällen kommer tomten på besök, kl 12-14.

Lucia 13 december

Sternöskolans åk 2 den 13/12 kl 11 i Citygallerian, vid granen.
Luciapaddling, Friluftsfrämjandet kl 18, från Näsviken upp i Mieån.
Luciakortege, Old moppers, kl 18 Drottninggatan/torget.
Aktiviteter i Carl Gustafs kyrka 7-20, Karlshamns Församling.

Julkul med högvinst och besök av Idolvinnaren

Den 17 december är sista dagen att samla stämplar för att ha chans att få ett av de presentkort som delas ut på Julkul med start kl 15. Högvinsten är på 10 000 kr och totalt delar vi ut presentkort till ett värde av 30 000 kr. Dessutom kommer Idol-vinnaren att uppträda på Karlshamns torg under Julkul. Vem som vinner Idol får vi veta fredag den 1 december då finalen hålls i Aviici arena. Utdelning och Idol-framträde pågår kl 15-16. Efter Julkul kommer du kunna träffa vinnaren för att ta bild tillsammans och få en autograf.

Det kommer denna dag även finnas UF-företag som säljer sina unika produkter. De finns på Drottninggatan i höjd med Citygallerian.