Välkomna till Karlshamnsdagen

För andra året arrangerar Karlshamns Handel en trevlig dag på stan i mitten på september. Förra året bjöd vi alla besökare på en fartfylld modevisning. I år utökar vi programmet, att omfatta bilutställning, barnunderhållning och väldigt mycket mer. Varmt välkomna den 16 september kl 10-15!

PROGRAM på scenen, Karlshamns torg

10:45 Cirkulärt mode
11:00 Modevisning
12:00 Trubadur Erik Thorell
13:00 Clownen Mike
14:00 Ett år sedan valet

HELA DAGEN

Bilutställning på Drottninggatan. Samtliga bilhandlare i kommunen visar upp sina nya bilar. Ahlberg Bil, Autoverkstaden, Bylunds Bil, Börjessons Bil, Hedin Bil & Toyota i Karlshamn. Bilutställningen görs i samarbete med Företagarna Karlshamn.
Torghandel och utställare. Längst med Drottninggatan kan du träffa bland annat DFDS, Södra Cell, och Önskeambulansen. Här finns även försäljare av bland annat keramik och kryddor.
Ansiktsmålning. Alla barn får kostnadsfritt en ansiktsmålning av vår ansiktsmålare Elin Aronsson.

Cirkulärt mode

Södra Cell i Mörrum är världsledande, rent av unika med att kunna återvinna textilier. Vi kommer ägna en stund åt att prata cirkulärt mode. Hur det går till när gamla textiler bryts ner för att sedan kunna göra helt nya plagg av massan.

Modevisning

I modevisningen medverkar As time goes by, Sjöbergs, Wallenbergs, Intersport, Karl-Oskar & Kristina, Synsam, Rågårds, Lindex, Dressmann, Smarteyes, Göranssons Ur & Guld, Specsavers, Mörrums Blommor, Ninnis Flora, Garment & Hundtrimstugan.

Clownen Mike

Kom och upplev en fantastiskt rolig show med Clownen Mike. Barnen blir en del i föreställningen då de ska vara med och avslöja clownens olika upptåg.

Ett år sedan valet

Nu är det nästan ett år sedan valet, då Karlshamns kommun fick ett nytt politiskt styre. Vi ska ta en pratstund med Magnus Sandgren som är ordförande i utskottet för Näringsliv och samhällsbyggnad. Hur ser de på året som gått och vad kan vi förvänta oss framåt?

UTE I VERKSAMHETERNA
Boksignering av Emmelie Uggla, Drakar och Demoner: Uppvaknandet, hos Lundins Bokhandel kl 11-14.

Varmt välkomna till en fullspäckad dag i Karlshamns Centrum!