Karlshamns Centrumförening blir Karlshamns Handel

Vi byter kostym. Från och med den 1 september blir Centrumföreningen Karlshamns Handel – med fokus på shopping, smak och service. Geografiskt jobbar vi med hela kommunen.
Karlshamns kommun gör en satsning på handeln genom att de dubblar sitt bidrag. Tillsammans med insatserna från fastighetsägare och medlemsverksamheterna inom shopping, smak och service kommer vi kunna genomföra fler direkta åtgärder och strategiskt viktiga insatser.

En ny större styrelse har utsetts och syns på bilden från vänster: Johanna Olsson (Maskinklippet), Svenne Börjesson (Port Hotel), Lotta Niemi (LottaNiemi Designstudio), Nina Carlzon (Dressmann), Ann Henriksson (Intersport), Staffan Andersson (Sparbanken i Karlshamn), Peter Nilsson (JN Von Bergen), Jesper Gustafson (Näringslivsenheten), Nina Andersson (Näringslivsenheten), Jimmie Sjöberg Hårdh (Coop Svängsta), Mariette Prelog (Smarteyes) samt Hans Nilsson som ej är med på bild. Dessutom Handelsutvecklare Karin Strindgård (Näringslivsenheten). 

Namnet och loggan byts nu ut under en övergångsperiod. Ni kommer därför kunna se båda namnen och loggorna sida vid sida ett tag framöver. Viktigt att poängtera är att presentkorten kommer fungera precis som vanligt.

Bild: Johan Hultgren, Sydöstran 24 aug 2022